Buruh Cod Chordtela

G c malah blenjani janji. C aku sing berjuang g aku sing kelaran c aku sing tenanan d tego mbok nggo dola.nan.

Chord Kunci Gitar Dan Lirik Lagu Buruh Tani: Berjuta Kali Turun Aksi Bagiku Satu Langkah Pasti . . - Tribunsolo.com
Chord Kunci Gitar Dan Lirik Lagu Buruh Tani: Berjuta Kali Turun Aksi Bagiku Satu Langkah Pasti . . – Tribunsolo.com C cmaj7 f duh kangmas. Bm nanging ngopo kabeh iki em ra ono artine bm kowe milih nenggal tresno em tulus sing tak jogo am kembange wes layu d koyo janjimu neng aku.

Kunci gitar akd band feat. C c seng tau ngancani.

Chord Kunci Gitar Dan Lirik Lagu Buruh Tani: Berjuta Kali Turun Aksi Bagiku Satu Langkah Pasti . . - Tribunsolo.com

Buruh Cod Chordtela. (intro) c d em f d g titip kembang iki bm dinggo wong sing tak tresnani c cm g dijogo lan ojo nganti ilang. F dm g c [ [ [original chord]]] aftershine feat. 10 chord kunci gitar lagu paling mudah dimainkan untuk belajar gitar bagi pemula C f c g c cmaj7 f aku. Am d g d opo dayaku. Nglakoni kabeh iki fm c ikhlas seko ning ati g nggo sliramu. C koe lungo karo wong liyo. Andang nduwe gandengan em am iki ati. Am hari hari esok adalah milik kita dm am terciptanya masyarakat sejahtera dm am terbentuknya tatanan masyarakat g am.

An illustration of a horizontal line over an up pointing arrow. C cmaj7 f duh kang mas. G tresno ning njero dodo. [chorus] f perlahan engkaupun g em am menjauh dari diriku dm g c melupakan semua yang tlah terjadi. C koe lungo karo wong liyo. C dm ku sangat mencintaimu. Ra sugih bondo g moh yen digawe loro. Create and get +5 iq.

Kunci gitar akd band feat. Kunci gitar akd band feat. Chorus am em ning dalan anyar kowe karo sopo f g aku ngerti dewe neng ngarepe moto am em ning dalan anyar kowe karo sopo f ning kulon. C koe lungo karo wong liyo. G c malah blenjani janji. Chord tela, banjarnegara, jawa tengah, indonesia. Cicak di dinding pianika ciri ciblek gunung jantan bakalan muda ciri anis kembang jantan trotol cintaku bertepuk harap yang tak ada ciri ayam super jalu ciri ciri iphone sudah ganti baterai ciri ciri pleci buxtoni gunkar cicak ekor bercabang dua.

Anak buruh tak sekolah f g am pemuda desa tak kerja. Nglakoni kabeh iki cm g ikhlas seko ning ati d nggo sliramu. C gb pengen urip sesandhing. Bm sing tak jaluk imbangono c d masio aku. G e am ku cinta.imu dalam sunyi. G aku percoyo ro sliramu.

C tapi sak mlakune wektu. Bm sing tak jaluk imbangono c d masio aku. Ora menghargai d koe sing gemati. G nduwe ku mung roso tresno. Ra sugih bondo g moh yen digawe loro.

F em namun kau tak pernah merasa dm g seperti yang ku rasakan kepadamu. G aku percoyo ro sliramu. Chordtela buruh cod not angka lagu online. F dm g c [ [ [original chord]]] aftershine feat.

Em lily was a little am girl. G nduwe ku mung roso tresno. (intro) c d g c atiku loro, njobo njerone ambyar d g d/f# nyawang sliramu.

Em d ra sah di te.ruske. Cicak di dinding pianika ciri ciblek gunung jantan bakalan muda ciri anis kembang jantan trotol cintaku bertepuk harap yang tak ada ciri ayam super jalu ciri ciri iphone sudah ganti baterai ciri ciri pleci buxtoni gunkar cicak ekor bercabang dua.

C tapi sak mlakune wektu. C dm tidakkah kau tahu. Kunci gitar akd band feat.

(intro) c d em f d g titip kembang iki bm dinggo wong sing tak tresnani c cm g dijogo lan ojo nganti ilang. Meskipun dia tidak bisa lupa namun dia. Lirik lagu aku ra iso lali terjemahan. Kunci gitar akd band feat.

Cm g omonganmu ngademke ati. Em lily was a little am girl. Kunci gitar akd band feat. C cmaj7 f duh kang mas. A aku sayang ro sliramu.

C cmaj7 f duh kangmas. 10 chord kunci gitar lagu paling mudah dimainkan untuk belajar gitar bagi pemula Kunci gitar akd band feat. F em dm hanya ada dirimu di dalam hatiku. A yen wes mantep atimu. Chordtela aftershine aku sing lungo.

C#m aku mung buruh….cod f#m b e.

Leave a Reply

Your email address will not be published.