Chord Akhire Pisahan C

Berikut chord kunci gitar akhire pisahan dari akd band koplo feat aftershine. C d tresnoku wes ilang bm em kabur koyo layangan am b kowe sing tak sayang em d akhire pisahan.

Chord Kunci Gitar 'Akhire Pisahan - Akd Band Ft Aftershine' - Youtube
Chord Kunci Gitar 'Akhire Pisahan – Akd Band Ft Aftershine' – Youtube C d tresnoku wes ilang bm em kabur koyo layangan am b kowe sing tak sayang em akhire pisahan. Dinggo wong sing tak tresnani.

Tresnoku wes ilang sabtu 7 agustus 2021 cari. Chord kunci gitar akhire pisahan akd band koplo feat aftershine.

Chord Kunci Gitar 'Akhire Pisahan - Akd Band Ft Aftershine' - Youtube

Chord Akhire Pisahan C. C am d dan kisah masa lalu yang. Simak lirik dan chord lagu lemah teles versi happy asmara berikut ini. Titip kembang iki di nggo wong seng tak tresnani dijogo lan ojo nganti ilang. Em am nanging opo kabeh iki raono artine em kowe milih ninggal tresno am tulus sing tak jogo dm kembange wis layu. Dijogo lan ojo nganti ilang. Bbgtitip kembang iki dinggo wong sing tak tresnanidijogo lan ojo nganti ilangmasio ra sesandinganneng ati tetep sayangneng mburimu, aku wes berjuangnanging. G d/f# e tembangan sepeleku. Intro c d em f d g titip kembang iki bm dinggo wong sing tak tresnani c cm g dijogo lan ojo nganti ilang. Berikut chord kunci gitar akhire pisahan happy asmara.

Akhire pisahan safira inema akustik karaoke chord gitar youtube. Halo sodara kali ini ada lagu terbaru happy asmara akhire pisahan lagu baru happy asmara akhire pisahanchord akhire pisahan akd bandlirik akhire pisahan akd. C d tak cubo nglalekke bm e am kenangan sing nggawe aku loro d ikhlas kowe lungo. G masio ra sesandingan bm neng ati tetep sayang c cm g neng mburimu, aku wes berjuang. Dm rasane koyo keiris g tatu ning atiku c rasane ajur tenan gb am remuk isi dadaku dm aku ming di apusi. F g em am haaaa. A e f#m e aku. Am mergo aku sing kudu rumongso.

G a fm aku ora bakal getun. C ati iki wes nrimo. F g em am f g c c7 aku. Aftershine jumat 6 agustus 2021 2148. Halo sodara kali ini ada lagu terbaru happy asmara akhire pisahan lagu baru happy asmara akhire pisahanchord akhire pisahan akd bandlirik akhire pisahan akd. Introversetitip kembang iki dinggo wong sing tak tresnanidijogo lan ojo nganti ilangmasio ra sesandinganneng ati tetep sayangneng mburimu, aku wes berjuangn. F em dm g c nanging ko.we malah sakpenake dewe.

F g em aku ora bakal getun. Dm rasane koyo keiris g tatu ning atiku c rasane ajur tenan gb am remuk isi dadaku dm aku ming di apusi. Intro c d em f d. Aftershine jumat 6 agustus 2021 2148. Lagu ini dirilis pada 17 agustus 2020 melalui kanal youtube akd band. C g beta pung sayang.

Finden sie den songtext von akhire pisahan, übersetzungen und songfakten. Akhire pisahan safira inema akustik karaoke chord gitar youtube. [intro] g d em c cm g d em ku coba untuk melawan hati c d tapi hampa terasa di sini tanpamu g d em bagiku semua sangat berarti lagi c kuingin kau disini cm d tepiskan sepiku bersamamu [reff] c d em tak kan pernah ada yg lain disisi c d em segenap jiwa hanya untukmu c d em dan tak kan mungkin ada yg lain disisi c cm d ku. Tak cobo nglalekke kenangan sing. Dijogo lan ojo nganti ilang.

Senin 28 juni 2021 2316 wib. Kudu pisahan karo awakmu outro am bm c d g. G d/f# e aku nemu widodari. Berikut chord kunci gitar akhire pisahan dari akd band koplo feat aftershine.

G c nanging saiki atimu ono wong liyo. Tresnoku wes ilang sabtu 7 agustus 2021 cari. F g em am f g.

[g bm am f# c em d f cm a] chords for oba kmathinam mata kiyanna_ (jazz version)_ covered by sahan c. B eb bapa engkau mengenalku bd e lebih dari siapapun cm.

Kowe sing tak sayang akhire pisahan. Em am nanging opo kabeh iki raono artine em kowe milih ninggal tresno am tulus sing tak jogo dm kembange wis layu. Akhire pisahan safira inema akustik karaoke chord gitar youtube.

D c#m bm e a nanging ko.we malah sakpenake dewe. [bb ab g eb em b d a db dbm c e gb am bm f cm dm] chords for akhire pisahan ~ hasan aftershine feat levy berlia || new koplo version (duet romantis terbaru) with song key, bpm, capo transposer, play along with guitar, piano, ukulele & mandolin. G c kowe kegudo tresno karo wong liyo. Dijogo lan ojo nganti ilang.

Akhire pisahan safira inema akustik karaoke chord gitar youtube. Bm em cukup aku ngerti perjuanganku. Akhire pisahan from nomorsiapa.com c g/b pengen urip sesandhing. C ati iki wes nrimo. Berikut chord kunci gitar akhire pisahan dari akd band koplo feat aftershine.

Dm rasane koyo keiris g tatu ning atiku c rasane ajur tenan gb am remuk isi dadaku dm aku ming di apusi. Home › dangdut lirik lagu › lirik lagu akhire. Intro c d em f d. Berikut chord kunci gitar akhire pisahan happy asmara. Chord kunci gitar akhire pisahan akd band koplo feat aftershine. Am mergo aku sing kudu rumongso.

Tak cobo nglalekke kenangan sing.

Leave a Reply

Your email address will not be published.