Chord Lali Janjine

G am kok riko kari gampang nggawe janji. Lali lanjine , kandane , alesane am mangkelake.

Lirik Lagu Dan Chord Lali Janjine - Yeni Inka | Kumparan.com
Lirik Lagu Dan Chord Lali Janjine – Yeni Inka | Kumparan.com Chord kunci gitar lali janjine intan chacha chord kunci gitar lali janjine intan chacha. Bm em d c d g bm dino minggu sing tak tunggu em &n

Berikut chord kunci gitar dan lirik lali janjine yeni inka. Kowe ngajak ning tawang mangu.

Lirik Lagu Dan Chord Lali Janjine - Yeni Inka | Kumparan.com

Chord Lali Janjine. C sopo wong sing ora gelo bb c kadung dandan kowe ora teko. C em f g c kordindonesia.com. G am kok riko kari gampang nggawe janji. C dm am janjin riko. Kowe ngajak ning tawang mangu. Favoritemusic_note chords for nada cowok🔴lali janjine (campursari) ⁉️karaoke dangdut koplo share. C d g kowe lungo pas aku sayang sayange em am d g tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae. Dino minggu sing tak tunggu. Am g am kadung janji.

(chorus) bb lali janjine, kandane, alesane. Favoritemusic_note chords for lali janjine karaoke koplo (yayuk megawati) yeni inka version share. Am janjane kowe neng ngendi. C sopo wonge sing ra gelo. Lali janjine merupakan lagu berbahasa jawa ciptaan s. 085728111129 java pro sound systemmr kantong hp. Dm tetep siji nono maning. Berikut ini lirik lagu lali janjine dari.

Am dino minggu sing tak tunggu. C dm am janjin riko. [intro] am dm c bb c f am dino minggu sing tak tunggu dm c kowe ngajak ning tawang mangu bb nganti lingsir srengengene c f ono kene aku nunggu kowe advertisement am tak sms ra mbalesi dm c yen tak telpon malah mok pateni bb mangkel aku mangkel c f yen kepetuk pipimu mesti tak ciwel ciwel, ciwel, ciwel ciwel ciwel [reff] bb C sopo wong sing ora gelo bb c kadung dandan kowe ora teko. Berikut chord gitar lagu bertajuk wes tatas yang dipopulerkan oleh biduan dangdut happy asmara. (chorus) bb lali janjine, kandane, alesane. Am g am opo magih enget nong janjine.

(chorus) bb lali janjine, kandane, alesane. Am g am opo magih enget nong janjine. C em kelingan janjine f c ora bakal ninggalke f c sajakke koe kenal dee dm g kowe maleh ngene. Chord kunci gitar dan lirik digawe asyik jihan audy. Lali lanjine, kandane, alesane bm mangkelake. D sopo wong sing ora gelo c d kadung dandan kowe ora teko.

Berikut chord kunci gitar lali janjine intan chacha. [intro] am dm c bb c f am dino minggu sing tak tunggu dm c kowe ngajak ning tawang mangu bb nganti lingsir srengengene c f ono kene aku nunggu kowe advertisement am tak sms ra mbalesi dm c yen tak telpon malah mok pateni bb mangkel aku mangkel c f yen kepetuk pipimu mesti tak ciwel ciwel, ciwel, ciwel ciwel ciwel [reff] bb Dm tetep siji nono maning. D sopo wong sing ora gelo c d kadung dandan kowe ora teko. C am tulus songko ati.

Berikut ini kunci chord gitar dan lirik lagu lali janjine yang dinyanyikan oleh yeni inka. Berikut ini lirik lagu lali janjine dari. Lali lanjine , kandane , alesane am mangkelake. Am dino minggu sing tak tunggu.

Am g am opo magih enget nong janjine. Chord kunci gitar jika cinta dia geisha chord gitar piye kabarmu sayang safira inema chord gitar banjir didi kempot (ho'a ho'e.) (int.) am dm c.

Sabtu, 2 april 2022 14:20. Ditulis frtuszwhgxd agustus 05 2021 tulis komentar.

Am g am janjin riko. Dm c yen tak telpon. C#, c#, d#, g#, am, bb, cm, dm, fm, a, b, c, d, f, gc#, c#, d#, g#, am, bb, cm, dm, fm, a, b, c, d, f, g

Lagu ini dibaakan intan pada april 2020. (chorus) bb lali janjine, kandane, alesane. Dino minggu sing tak tunggu. [intro] am dm c bb c f am dino minggu sing tak tunggu dm c kowe ngajak ning tawang mangu bb nganti lingsir srengengene c f ono kene aku nunggu kowe advertisement am tak sms ra mbalesi dm c yen tak telpon malah mok pateni bb mangkel aku mangkel c f yen kepetuk pipimu mesti tak ciwel ciwel, ciwel, ciwel ciwel ciwel [reff] bb

C d g kowe lungo pas aku sayang sayange em am d g tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae. Bm janjane kowe neng ngendi em d gelagatmu sajak nyupriyani c atiku sujono d g kowe kencan karo wanito liyo. Capo di fret 3 (intro) am dm c. Janjine em lungane ra nganti suwe suwe f pamit esuk lungane g ra nganti sore am janjine em lungo ra nganti semene suwene f g nganti kapan tak enteni c sak tekane outro : Bm em d c d g bm dino minggu sing tak tunggu em &n

Atiku sujono kowe kencan karo wanito liyo berikut ini chord gitar dan lirik lagu. Dm tetep siji nono maning. 085728111129 java pro sound systemmr kantong hp. Berikut chord kunci gitar dan lirik lali janjine yeni inka. (chorus) bb lali janjine, kandane, alesane. Berikut chord kunci gitar lali janjine intan chacha.

Am g am janjin riko.

Leave a Reply

Your email address will not be published.