Chord Ojo Cilik Ati

Ati iki dudu seko wesi em am sek raiso saben dino mbok larani dm g keloro loro. Em am ojo sak gampangmu.

Ojo Cilik Ati Chords - Chordify
Ojo Cilik Ati Chords – Chordify Lirik dan chord lagu ojo nangis dari ndarboy genk. Salah satunya adalah ati dudu wesi, yang dinyanyikannya bersama penyanyi dangdut happy asmara.

Am e dm am a dm am e am amaku wis ngaku salah dmkondo saknyatane esoko ati ramung ono lamambe dmgeni sing neng ati amenggal disirami eyoben adem koyo dek weengidm. Chord gitar lagu ojo nangis ndarboy genk kunci dari g mudah dimainkan tribunnews com mobile.

Ojo Cilik Ati Chords - Chordify

Chord Ojo Cilik Ati. Am e am am f am ojo cilik atimu aku ngugemi am f e sumpah prastyo wingi tulus lan suci e dm am senadyan aku pisah ra bakal lali am e am ojo cilik atimu aku ngugemi int : D yen tak teruske ro kowe g d em. F c senadyan ati nelongso. Ojo cilik atimu aku ngugemi am f e sumpah prastyo wingi tulus lan suci e dm am senadyan aku pisah ra bakal lali am e am ojo cilik atimu aku ngugemi int : Em mbok wis ojo sujono am ojo nyikso rogo. Am e am am lungaku mung golek pakaryan dm am kanggo sangu bebrayan am e am ing ati iki sayang ora medot katresnan am dongaku ugo angantheni dm am gusti paring rezeki am e am ing jero ati iki. F sering ninggal aku dewean. Chord kunci gitar catur arum ojo cilik. Chord lagu ojo cilik ati.

F g em am dm g c f g ojo sak penakmu. Happy asmara official music video with song key bpm capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin. (intro) am e am (chorus) am lungaku mung golek pakaryan dm am kanggo sangu bebrayan am ing ati iki sayang e am ora medot katresnan am dongaku ugo angenteni dm am gusti paring rejeki. Chord ojo cilik ati not angka lagu ku. Ra pareng nyerah marang kahanan. Opo garise urip kudu pisahan. Kunci gitar ojo cilik ati. Dm saiki aku rekoso c am nanging sregep lehku ndungo c g c aku percoyo uripku biso mulyo c nasibe wong ra nduwe am di ece karo ka.

Cm ing njero ati iki g cm kangen enggalo bali intro cm g cm cm a cm nadyan aku ing monco ra megat tresno. Facebook gives people the power to. Intro am f g c e. F c nggo mikir masa depan. D g mung sak kuatku mencintaimu. Am em yen kui pancen garise gusti. English music album pob catur arum.

Am e am am lungaku mung golek pakaryan dm am kanggo sangu bebrayan am e am ing ati iki sayang ora medot. D g wes ngancani tekan semene. Not piano pergi hilang dan lupakan. Am e dm am a dm am e am amaku wis ngaku salah dmkondo saknyatane esoko ati ramung ono lamambe dmgeni sing neng ati amenggal disirami eyoben adem koyo dek weengidm. Chord gitar lagu mister mendem oleh cak diqin. Chord gitar lagu ojo nangis ndarboy genk kunci dari g mudah dimainkan tribunnews com mobile.

Fm f bm getun ati iki. Provide a clear and comprehensive description of the issue and your question. G d tak tulis ning ati em bm nanggo eluh moto iki c g cerito aku ro kowe am d akeh lika likune. Kunci gitar ojo cilik ati. 'ojo sak penakmu kowe ngelarani' kamis, 25.

View the profiles of people named ojo cilik ati. Play ojo cilik ati indonesian movie songs mp3 by reny farida and. Am e am am f am ojo cilik atimu aku ngugemi am f e sumpah prastyo wingi tulus lan suci e dm am senadyan aku pisah ra bakal lali am e am ojo cilik atimu aku ngugemi int : F sering ninggal aku dewean.

F g em am dm g c f g ojo sak penakmu. F c ra masalah hurung tekan. Gm nganti saiki durung duweni momongan dm am dm aku kuatir kang mas ninggalno katresnan dm am dm oh dik sayangku ojo cilik atimu dm d7 gm tresnanipun kakang ora koyo jarik wenteran…

Chord gitar ojo cilik ati. Timbang soyo ajur c aku tak terimo mundur.

Chord gitar lagu banyuwangi juni 2017. C g am g senajan nyawang ko kadohan f em g awakmu. F c f c f c d g f g.

Am e am am lungaku mung golek pakaryan dm am kanggo sangu bebrayan am e am ing ati iki sayang ora medot katresnan. F g em am dm g c f g ojo sak penakmu. Chord gitar dan ukulele pantun rakat calonpintar com. C g am g senajan nyawang ko kadohan f em g awakmu nggawe atiku seneng c.

Noly ea marpaung 1 month ago. Tapi kagak ada yang elo bisa ! Fm f bm getun ati iki. G c ku berharap engkau mengerti. Am e am am lungaku mung golek pakaryan dm am kanggo sangu bebrayan am e am ing ati iki sayang ora medot katresnan am dongaku ugo angantheni dm am gusti paring rezeki am e am ing jero ati iki.

F g em am dm g c f g ojo sak penakmu. Am e am am lungaku mung golek pakaryan dm am kanggo sangu bebrayan am e am ing ati iki sayang ora medot katresnan am dongaku ugo angantheni dm am gusti paring rezeki am e am ing jero. Fm f bm getun ati iki. Am e am ojo cilik atimu aku ngugemi. F c ra masalah hurung tekan. Lirik dan chord lagu yowis hendra kumbara.

F c f c f c d g f g.

Leave a Reply

Your email address will not be published.