Chordtela Aftershine Buruh Cod

Discover more music, concerts, videos, and pictures with the largest catalogue online at last.fm. C c seng tau ngancani.

Chord Kunci Gitar Aftershine - Buruh Cod - Youtube
Chord Kunci Gitar Aftershine – Buruh Cod – Youtube Am dm aku sing dadi payungmu. F g nanging awak dewe.

Am aku mung buruhcod dm g c g opo dayaku. Lirik yen wes mantep atimu wes teteg lakumu tak ikhlaske yen pancen akhire kudu koyo ngene.

Chord Kunci Gitar Aftershine - Buruh Cod - Youtube

Chordtela Aftershine Buruh Cod. F g nanging awak dewe. Kunci gitar akd band feat. Cicak di dinding pianika ciri ciblek gunung jantan bakalan muda ciri anis kembang jantan trotol cintaku bertepuk harap yang tak ada ciri ayam super jalu ciri ciri iphone sudah ganti baterai ciri ciri pleci buxtoni gunkar cicak ekor bercabang dua. Dm g yo mung kowe sing iso gawe senenge ati. Ra sugih bondo g moh yen digawe loro. Discover more music, concerts, videos, and pictures with the largest catalogue online at last.fm. C g opo wae sing tak duwe d tak wenehke. C aku sing berjuang g aku sing kelaran c aku sing tenanan d tego mbok nggo dola.nan. Berikut chord kunci gitar ora iso lali dari aftershine ft damara de.

Listen to buruh cod song in high quality & download buruh cod song on gaana.com. Am eluh sing tumetes em kesiram banyune udan f opo kowe ngeroso g c. (intro) c d g c atiku loro, njobo njerone ambyar d g d/f# nyawang sliramu. Em lily was a little am girl. Em aku mung buruh cod. Fm c g lan saiki. Em am loro sak jeroning atiku f kowe tego medhot g c g janji sumpah setiamu. Cm g omonganmu ngademke ati.

C7 f wis terang anggone nelesi. Sri muslimatun, m.kes intro f g em am a dm g c c g ojo koe seneng nyepelekke g c karo wabah sing lagi nggegerake c c7 covid 19 jenenge f ngeri tenan tularane g c Am hari hari esok adalah milik kita dm am terciptanya masyarakat sejahtera dm am terbentuknya tatanan masyarakat g am. Jokovideo klip asli aftershine :. Andang nduwe gandengan em am iki ati. G c g am em ke.lingan mbiyen kae. D g kepontang panting atine demi koe.

Kumpulan chord lagu aftershine berikut koleksi kumpulan lagu aftershine (ada 12 chord dan lirik) yang sudah kami rangkum menjadi satu. Am d g d opo dayaku. Am dm aku sing dadi payungmu. D wes tak upayakke g nyambut gawe koyo ngene. C d tresnoku wes ilang bm em kabur koyo layangan am b kowe sing tak sayang em d akhire pisahan. C g opo wae sing tak duwe d tak wenehke.

G c tibo tangi tak lakoni em d nggo ngupayakne. Ora menghargai d koe sing gemati. Bm sing tak jaluk imbangono c d masio aku. Sepurane yen aku cm g nggawe loro atimu em am aku. Bm nduwe ku mung roso sayang.

D wes tak upayakke g nyambut gawe koyo ngene. C f c g c cmaj7 f aku. Bm sing tak jaluk imbangono c d masio aku. Gb am sing wis mbok blenjani dm karo kowe wong bagus.

C aku sing berjuang g aku sing kelaran c aku sing tenanan d tego mbok nggo dola.nan. C g opo wae sing tak duwe d tak wenehke. C g am em tanpo abot atimu.

Sep 25, 2021 · buruh tani chordtela. D g d/f# aku eling kowe sek mbiyen ngancani em am susah seneng dilakoni bebarengan d g tanpo terpikirkan akhire bubaran.

G c g d g gmaj7 c aku. C ati iki wes nrimo. C g am em tan.po abot atimu.

Sak jroning atiku f kowe tego medot g c g janji sumpah setiamu. D g kepontang panting atine demi koe. (intro) c d bm em am d g c rino ing wayah wengi. Sepurane yen aku cm g nggawe loro atimu em am aku.

Am dm aku sing dadi payungmu. Buruh cod is a indonesian album released on 05 sep 2020. Lagu ini menceritakan seorang pemuda dengan profesi jual beli online(cod)yang sedang berusaha mendapatkan cinta seorang gadis cantik yang juga jadi rebuta pa. F g nanging awak dewe. Woro widowati judul lagu :

G gmaj7 c duh kang mas. Buruh cod diciptakan oleh : Em aku mung buruh cod. (intro) c d em f d g titip kembang iki bm dinggo wong sing tak tresnani c cm g dijogo lan ojo nganti ilang. G d/f# wes cukup wae. Sak jroning atiku f kowe tego medot g c g janji sumpah setiamu.

Sep 25, 2021 · buruh tani chordtela.

Leave a Reply

Your email address will not be published.