Chordtela Ati Dudu Wesi

Chord gitar ati dudu wesi yang dinyanyikan happy asmara feat didi kempot. Wie viel hat sich der song seit dem premierentag verkauft?

Chord Gitar ( Top-Topan - Miqbal Ga ) Tutorial Gitar Chord Gampang - Youtube
Chord Gitar ( Top-Topan – Miqbal Ga ) Tutorial Gitar Chord Gampang – Youtube C g am ati iki dudu watu. [intro] gm7 c9 gm7 c9 fmaj7 f7 fmaj7 f7 gm7 c9 gm7 c9 fmaj7 f7 fmaj7 [verse 1] gm7 c9 gm7 c9 fmaj7 f7 fmaj7 di dadaku.

Am f c e ağlamadan ayrılık olmaz hatıralar uslu durmaz am f c e kalanlar gideni gönlünde taşır aşk sevene yük olmaz f am biz böyle bilir böyle yaşarız chorus: There is no strumming pattern for this song yet.

Chord Gitar ( Top-Topan - Miqbal Ga ) Tutorial Gitar Chord Gampang - Youtube

Chordtela Ati Dudu Wesi. Werbefrei streamen oder als cd und mp3 kaufen bei amazon.de. Lirik dan chord gitar cidro 2 chord gitar cidro. F g c sing gampang mbok gawe tatu. Am f c e ağlamadan ayrılık olmaz hatıralar uslu durmaz am f c e kalanlar gideni gönlünde taşır aşk sevene yük olmaz f am biz böyle bilir böyle yaşarız chorus: Lagu ati dudu wesi merupakan lagu terbaru yang dirilis oleh didi. Chord gitar ati dudu wesi yang dinyanyikan happy asmara feat didi kempot. Aku tresno karo koe nanging aku biso opo lagu 'balik kanan wae' dipopulerkan oleh happy asmara. Didi kempot feat happy asmara. Sampai kau lelah menyakitiku x.

C g am ati iki dudu watu. Ngalem ning dadaku c d tambanono roso kangen ning atiku em bm ngalemo. Capo di fret 2 (intro) em d am em em d c d em em d senadyan tresno iki durung biso luntur am em nanging karepe ati kudu mundur em d senadyan tresno iki gawe loro ati am em kudu lilo ninggal sing tak tresnani. Dm sopo sing kuat mbendino kok larani. There is no strumming pattern for this song yet. C em mas sepurane aku nggawe gelo atimu. F gampange atimu kegodo wong liyo. [intro] gm7 c9 gm7 c9 fmaj7 f7 fmaj7 f7 gm7 c9 gm7 c9 fmaj7 f7 fmaj7 [verse 1] gm7 c9 gm7 c9 fmaj7 f7 fmaj7 di dadaku.

Website yang berisi kumpulan chord (akord) / kunci gitar mudah dan dasar beserta lirik lagu indonesia maupun mancanegara. F g c sing mbendino iso mbok larani. Didi kempot feat happy asmara. D em wis cukup semene lelakon tresnoku d em nyanding kowe mung nambahi loroku d. Chord dasar thomas arya feat. Dm kabeh wis tak wenehno. Em manteb lan jiwo rogo.

C em tak tuliske tembang rindu nggo sliramu. Dm sopo sing kuat mbendino kok larani. Chord dasar thomas arya feat. Inilah chord kunci gitar dan lirik lagu ati dudu wesi. D em wis cukup semene lelakon tresnoku d em nyanding kowe mung nambahi loroku d. Dm pisan pindo kok larani ati iki.

G ( c ) mergo karma iku ono. Em manteb lan jiwo rogo. Selasa, 12 mei 2020 15:49. F g c timbang batinku nelongso. Ada senyummu f7 gm7 c9 gm7 c9 fmaj7 f7 fmaj7 ada cintamu.

F g c am ati iki dudu wesi. C em tak tuliske tembang rindu nggo sliramu. C g am ati iki dudu watu. Chord kunci gitar lagu if you could see me.

F g c sing gampang mbok gawe tatu. F g c kowe karo dekne gawe loro. #tasyarosmala #chord #atiduduwesi #dangdut gitar / bass harus tuning standar, jika ingin chord nya sama dlm video ini 🙏🙏bantu dan dukung channel ini agar.

Ada senyummu f7 gm7 c9 gm7 c9 fmaj7 f7 fmaj7 ada cintamu. Dieses musikvideo wurde 23 mal in den wöchentlichen top 40 der musikcharts gechartert und die beste nummernposition.

C# awale ketemu aku ora iso turu fm awan bengi sore isuk kowe whatsapp aku a#m ora kober mangan fm dadi korban sepikan f# eh nyatane aku cuman pelampiasan c# opo salahku sampek kowe ngono weruh salahmu kowe g# mung ngguya ngguyu lek nyatane gak iso f# ojo diteruske mergo sak iki motoku c# uwes netes getih. Saya semangat untuk duet rekaman lagu ati dudu wesi ini ujar happy asmara. C wes ra kuat mbok larani.

G panyuwunku kowe gek enggal sadaro. Finden sie den songtext von ati dudu wesi, übersetzungen und songfakten. C wes ra kuat mbok larani. Ojo sak penakmu kowe ngelarani (tribunnews.com) sumber:

Saya pernah kalau mas didi kempot suka karakter vokal saya ini. Kunci gitar alvi ananta ft. Ada hasratmu cm7 f7 cm7 f7 bbmaj7 g7 bbmaj7 ada kumismu. Ada senyummu f7 gm7 c9 gm7 c9 fmaj7 f7 fmaj7 ada cintamu. There is no strumming pattern for this song yet.

G panyuwunku kowe gek enggal sadaro. Provided to youtube by believe sasati dudu wesi · cindy cintya dewi · gendru nugraha · gendru nugraha · didik budi · didik budiati dudu wesi℗ drustudioreleas. Rabu, 6 mei 2020 15:34 wib. Ati dudu wesi ist ein beliebtes lied von indonesien, aufgeführt von happy asmara, didi kempot. There is no strumming pattern for this song yet. Ngalem ning dadaku c d tambanono roso kangen ning atiku em bm ngalemo.

C em mas sepurane aku nggawe gelo atimu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.