Chordtela Doel Sumbang Ema

D c cobaan pasti datang d em meng.hujam. G am c.dia jujur tak akan bohong… g am c.

Chord Gitar Doel Sumbang - Ema - Afyinfo
Chord Gitar Doel Sumbang – Ema – Afyinfo Em geura balik silaing ema c am hayam jalu geus kongkorongok em panon poe tereh.disesuaikan aja deh. Create and get 5 iq.

Listen to ema by doel sumbang, 137 shazams. F#m keur naon silaing ema d bm eta sirah gudag gideug f#m c# make kacapanon hideung f#m d ema.

Chord Gitar Doel Sumbang - Ema - Afyinfo

Chordtela Doel Sumbang Ema. Em geura balik silaing ema c am hayam jalu geus kongkorongok em panon poe tereh.disesuaikan aja deh. Posted by chord gitar on selasa, 19 januari 2016 | 10.30. Em keur naon silaing ema c am eta sirah gudag gideug em make kacapanon hideung em c ema. Written by unknown on selasa, 09 september 2014 | 23.02. Maingitardulu.com f#m d ema… f#m keur naon silaing ema d bm eta sirah gudag gideug f#m c# make kacapanon hideung f#m d ema…. Harita basa usum halodo panjang e. Kala kita bercumbu rayu disudut kamar. Create and get 5 iq. F#m geura balik silaing ema d bm hayam jalu geus kongkorongok f#m panon poe tereh bijil bm ema.

C lusuhnya kain bendera d dihalaman rumah kita am bukan satu alasan em untuk kita tinggalkan c banyaknya persoalan d yang datang tak kenal kasihan g d em menyerang dalam gelap *) f em memburu kala haru f em dengan cara main kayu f. G g d jangan berkata tidak am em bila kau jatuh cinta c g terus terang sajalah a d buat apa berdusta. [intro] e b (4x) am panon na alus, irung alus, biwir alus am ditempo ti hareup ti gigir meuni mulus dm am ngan hanjakal pisan kalalakuan siga setan dm e ( am ) gunta ganti jalu teu sirikna unggal minggu am naha kunaun nu geulis loba nu bangor am naha kunaon nu bangor loba nu geulis dm am sigana mah ngaraasa asa aing hade rupa dm e am bisa payu ka. Aya nu teu apal naon ari mukena. G am c.dia jujur tak akan bohong… g am c. D c cobaan pasti datang d em meng.hujam. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Em am jadi penggemar rahasiamu f g aku akan selalu sabar menunggumu.

Em keur naon silaing ema c am eta sirah gudag gideug em make kacapanon hideung em c ema. Create and get 5 iq. [g f#m c# d bm e] chords for doel sumbang ema with song key, bpm, capo transposer, play along with guitar, piano, ukulele & mandolin. Em c d em (2x) em dipikir siang jeung weungi c d em hirup teh naha nyorangan am em dirasa rasa da puguh aya nu boga c d em ema bapa anjeun dimana em teu sangka ku nasib diri c d em hirup teh pahat tulalis am em lami gede cicing di yayasan c d em ema bapa anjeun dimana am duh gusti… em ari abdi budak saha c teu puguh laratannana em C g mergo kowe wis ono sing nduwe. Am aku meneng ngenteni f g putusmu wae. F#m keur naon silaing ema d bm eta sirah gudag gideug f#m c# make kacapanon hideung f#m d ema.

Intro e b 4x am panon na alus irung alus biwir alus am ditempo ti hareup ti gigir meuni mulus. G g d jangan berkata tidak am em bila kau jatuh cinta c g terus terang sajalah a d buat apa berdusta. F#m keur naon silaing ema d bm eta sirah gudag gideug f#m c# make kacapanon hideung f#m d ema. Song lyrics and guitar chords ema (edana manusia) ema (edanna manusa) f#m d ema. Kunci lagu sunda budak jalanan · chord 23 august 2021. Admin march 25, 2016 comments off.

G.am.d.g c d g (*) g am c….kalau bulan bisa ngomong. G am c.dia jujur tak akan bohong… g am c. Create and get 5 iq. Kunci lagu sunda budak jalanan · chord 23 august 2021. Posted by chord gitar on selasa 19 januari 2016 1030.

Create and get 5 iq. Listen to ema by doel sumbang, 137 shazams. Written by unknown on selasa, 09 september 2014 | 23.02. Am tapi tak pendem dewe f sayangku nyang kowe.

F#m keur naon silaing ema d bm eta sirah gudag gideug f#m c# make kacapanon hideung f#m d ema. F g yen sayangmu menghianati. C g mergo kowe wis ono sing nduwe.

G g d jangan berkata tidak am em bila kau jatuh cinta c g terus terang sajalah a d buat apa berdusta. [intro] e b (4x) am panon na alus, irung alus, biwir alus am ditempo ti hareup ti gigir meuni mulus dm am ngan hanjakal pisan kalalakuan siga setan dm e ( am ) gunta ganti jalu teu sirikna unggal minggu am naha kunaun nu geulis loba nu bangor am naha kunaon nu bangor loba nu geulis dm am sigana mah ngaraasa asa aing hade rupa dm e am bisa payu ka.

Jang hirup teh teu gampang teu cukup ku dipikiran bari kudu dilakonan jang jalan kahirupan heunteu sapanjang na datar aya mudun jeung tanjakan kudu sabar dina kurang ulah neupak dada beunghar. C lusuhnya kain bendera d dihalaman rumah kita am bukan satu alasan em untuk kita tinggalkan c banyaknya persoalan d yang datang tak kenal kasihan g d em menyerang dalam gelap *) f em memburu kala haru f em dengan cara main kayu f. Chord kunci gitar lagu thank you for loving me bon jovi.

Ada doel sumbang, darso, yayan jatnika, hetty koes endang, rya fitra, detty kurnia, oon dan lain lain. Em keur naon silaing ema c am eta sirah gudag gideug em make kacapanon hideung em c ema. Chord kunci gitar lagu thank you for loving me bon jovi. By continuing to use this website, you agree to our policies regarding the use of cookies.

F#m na keur naon silain triping ema. F#m geura balik silaing ema d bm hayam jalu geus. Aku ingin kau putuskan cintaku! Em d em sabenerna hate ngarasa nalangsa. Intro e b 4x am panon na alus irung alus biwir alus am ditempo ti hareup ti gigir meuni mulus.

F#m keur naon silaing ema d bm eta sirah gudag gideug f#m c# make kacapanon hideung f#m d ema. Admin march 25, 2016 comments off. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Am f dm f e. G d em bm c g d. Song lyrics and guitar chords ema (edana manusia) ema (edanna manusa) f#m d ema.

Maingitardulu.com f#m d ema… f#m keur naon silaing ema d bm eta sirah gudag gideug f#m c# make kacapanon hideung f#m d ema….

Leave a Reply

Your email address will not be published.