Chordtela Kalah Awu

G d/f# merdeka atau mati em g7 yen kabeh mbok batesi c g/b aku ora peduli am d g g7 mending ku tinggal pergi. C g senajan akeh seng do nggudho am c7 tresno ra bakal tak culno f g c susah seneng tekan tuwo.

Kalah Awu - Single By Ndarboy Genk | Spotify
Kalah Awu – Single By Ndarboy Genk | Spotify A b e kulo nyuwun pangapuramu. G d em d bm em am d g d em d bm em am d g.

Wb, upload lagi nih dulur dulur, cover lagu kali ini berjudul kalah awu dari. Entdecken sie kalah awu (live perform) von ndarboy genk bei amazon music.

Kalah Awu - Single By Ndarboy Genk | Spotify

Chordtela Kalah Awu. E aku seh pengen lanjut am g senajan wis kebacut. Am d sak panase geni. Here chordtela noah kala cinta images are available in this page. Capo di fret 2 intro. Am yen kudu kalah d g aku mung kalah awu. Em am senajan atiku mbok gawe babak nundas. (chorus) f g opo kowe ora rumongso em am nek pancen kowe sing salah dm g c bubaran wae nek koyo ngene carane. Kabeh mung titipane gusti e am. Am d sak kuate aku njogo ati kowe.

Berikut adalah daftar koleksi chord / kunci gitar ardha tatu @chordtela.com Werbefrei streamen oder als cd und mp3 kaufen bei amazon.de. G c aku meneng mung ngampet loro. C f mbiyen mbok perjuangke. Terimakasih kepada tuhan yme 🙏🙏hai teman semoga kalian terhibur dengan vidio cover kitamaaf jika masih banyak kekurangannya. D c bm em aku sing gemati. Kalah awu | ndarboy genk. D g wes ngancani tekan semene.

C g senajan akeh seng do nggudho am c7 tresno ra bakal tak culno f g c susah seneng tekan tuwo. A dm aku sing slalu ono pas kowe loro. G bm ora gampang ngadepi aku. Lagu ciptaan daru jaya tersebut merupakan lagu ke 2 dalam episode trilogi yang diciptakannya. Kalah awu | ndarboy genk. D c bm em aku sing gemati. Pesan dalam video klipnya tersebut sing ngati ati, opo meneh yen bab ati, ojo nangis, loro atimu tak kancani.

A dm aku sing slalu ono pas kowe loro. G c aku meneng mung ngampet loro. Werbefrei streamen oder als cd und mp3 kaufen bei amazon.de. G aku wes nyobo ikhlas. A b e b/d# c#m b f#m b. Reza novitasarikalah awu℗ phi musicreleased on:

Berikut adalah daftar koleksi chord / kunci gitar ardha tatu @chordtela.com G aku wes nyobo ikhlas. Capo di fret 2 (intro) g c em d c. Mung sawang sinawang g ora golek pemenang d/f# em ojo saling jegang. D g ora ono sing tak pamerke.

F g wis ora usah dibacutno em a timbang kowe ora betah. Am yen kudu kalah d g aku mung kalah awu. G aku wes nyobo ikhlas. A dm dalan jembar sing tak lewati sepi.

Pesan dalam video klipnya tersebut sing ngati ati, opo meneh yen bab ati, ojo nangis, loro atimu tak kancani. Wb, upload lagi nih dulur dulur, cover lagu kali ini berjudul kalah awu dari. Terimakasih kepada tuhan yme 🙏🙏hai teman semoga kalian terhibur dengan vidio cover kitamaaf jika masih banyak kekurangannya.

Lagu ciptaan daru jaya tersebut merupakan lagu ke 2 dalam episode trilogi yang diciptakannya. C g mendung tanpo udan.

Kumpulan chord lagu ndarboy genk. Werbefrei streamen oder als cd und mp3 kaufen bei amazon.de. (chorus) f g opo kowe ora rumongso em am nek pancen kowe sing salah dm g c bubaran wae nek koyo ngene carane.

D c bm em aku sing gemati. G aku wes nyobo ikhlas. Entdecken sie kalah awu (live perform) von ndarboy genk bei amazon music. Discover more music, concerts, videos, and pictures with the largest catalogue online at last.fm.

Am bm ketemu lan kelangan c g am d kabeh kui sing diarani perjalanan. G c aku meneng mung ngampet loro. Dm e am pertama kali dewe kenalan. F g senajan abot sanggane em am kudu pisah ro kowe dm nanging yen tak pikir em f cen aku sing salah. Isih panas ati g yen diomongke neng mburi.

Mung sawang sinawang g ora golek pemenang d/f# em ojo saling jegang. F g wis ora usah dibacutno em a timbang kowe ora betah. F g c g ora ono kowe sing ngancani. Berikut ini adalah chord dari ndarboy genk dengan judul ojo nangis yang dirilis pada pada 29 november 2020. Provided to youtube by ide (music)kalah awu · koplo ind feat. Kumpulan chord lagu ndarboy genk.

Werbefrei streamen oder als cd und mp3 kaufen bei amazon.de.

Leave a Reply

Your email address will not be published.