Chordtela Kuat Ati – Safira Inema

Laden sie jetzt unsere mobile app. D g amung ono jenengmu.

Lirik Lagu Safira Inema - Kuat Ati | Singing, Ilang, Janji
Lirik Lagu Safira Inema – Kuat Ati | Singing, Ilang, Janji F g c ati seng tansah nandang kasmaran iki. C lintang sing ono neng wengi em gawe kangen ati f g c ati seng tansah.

D g koyo rembulan ing dalu. Sak tenane aku ra biso berikut chord kunci gitar dan lirik lagu rasane ati yang dipopulerkan safira inema jumat, 25 september 2020 09:28 wib

Lirik Lagu Safira Inema - Kuat Ati | Singing, Ilang, Janji

Chordtela Kuat Ati – Safira Inema. Berikut chord kunci gitar lewat angin wengi dari dwi putra : Lagu ini dirilis pada juli 2019. Jumat, 18 september 2020 13:06. Am em yen wes ora sayang cobo terus terang. C nadyan loro tenan dm g c sing di karepne. D g koyo rembulan ing dalu. Am dm kenangan terindah dalam hidupku. [intro] g d ojo kowe mikir gampang a d dadi aku soro tenan g d nanging tak kuat kuatne a tuk bersabar g d jajal kowe dadi aku, a d tak jamin tambah kuru g d gusti tolong sadarne a sayangku g d a d. C d g em am d g g c rasane ning ati iki.

A dm tak pasrahke kabeh kanggo awakmu. Laden sie jetzt unsere mobile app. G am yang selalu hadir dalam mimpiku. Entdecken sie kuat ati von safira inema bei amazon music. Discover more music, concerts, videos, and pictures with the largest catalogue online at last.fm. Kuat ati | safira inema. D g koyo rembulan ing dalu. (intro) c g f c g f c f kowe mbiyen tau janji karo aku g c bakal ngancani urip tekan matiku a dm saiki kowe tego janjimu mung ora cetho f g nangis batinku nganti nyesek neng dodo c f opo pancen mergo kahanan uripku g c durung iso nyukupi kebutuhanmu a dm saiki kowe lungo, lungo karo.

Capo fret 1 intro : Capo di fret 2 (intro) am dm f e am e am dm f e am e am rasane koyo ngene. D g koyo rembulan ing dalu. D g koyo rembulan ing dalu. Selasa, 28 juli 2020 11:43 wib G am yang selalu hadir dalam mimpiku. Jumat, 29 mei 2020 21:49 wib.

Senin, 6 juli 2020 10:28 wib. Em am maringi padang ing wengi iki. D g amung ono jenengmu. Lagu ini dirilis pada agustus 2020. Am em yen wes ora sayang cobo terus terang. F g c ati seng tansah nandang kasmaran iki.

F g c e am em opo salah awakku iki. Selawase sesandingan dm g am e nyatane. Selasa, 28 juli 2020 11:43 wib Entdecken sie kuat ati von safira inema bei amazon music. C c nelongso ati iki.

Berikut chord kunci gitar lewat angin wengi dari dwi putra : (intro) c g f c g f c f kowe mbiyen tau janji karo aku g c bakal ngancani urip tekan matiku a dm saiki kowe tego janjimu mung ora cetho f g nangis batinku nganti nyesek neng dodo c f opo pancen mergo kahanan uripku g c durung iso nyukupi kebutuhanmu a dm saiki kowe lungo, lungo karo. D g amung ono jenengmu. F e kebangeten tenan karo awakku iki.

Em am ning njero dadaku iki. D g tambah sayang marang awakmu. A dm tak pasrahke kabeh kanggo awakmu.

F g c e am em opo salah awakku iki. Em am ning njero ndadaku iki.

C g am sayang maafkan orang tuaku dm bukan maksud hati ini g tuk kecewakanmu em am. Capo fret 1 intro : Discover more music, concerts, videos, and pictures with the largest catalogue online at last.fm.

Em am maringi padang ing wengi iki. Jumat, 29 mei 2020 21:49 wib. Am dm kenangan terindah dalam hidupku. C g am sayang maafkan orang tuaku dm bukan maksud hati ini g tuk kecewakanmu em am.

C nadyan loro tenan dm g c sing di karepne. Jumat, 29 mei 2020 21:49 wib. Lagu berjudul lintang ati dipopulerkan oleh safira inema. D g ilangono roso sepi. Sabtu, 9 mei 2020 15:49.

Lagu ini dirilis pada juli 2019. Am dm kenangan terindah dalam hidupku. C d g em am d g g c rasane ning ati iki. F g c ati seng tansah nandang kasmaran iki. D g amung ono jenengmu. Lagu ini dirilis pada 11 oktober 2020.

Discover more music, concerts, videos, and pictures with the largest catalogue online at last.fm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.