Chordtela Kudu Kuat Ati

C f setiaku wes ra kurang kurang dm g sayangku ning. G c tak oyak o aku yo ora mampu.

Kunci Gitar Bukti C
Kunci Gitar Bukti C F menang nggawe nyaman g c tur sebatas kekancan. Capo di fret 4 (intro) c dm c g c dm c g dm g c csus4 kesunyian ini.

Am d g g7 ra iso nyawiji. A b kowe ra ngerti perasaan iki g#m c#m ajur mumur tok larani.

Kunci Gitar Bukti C

Chordtela Kudu Kuat Ati. D g mung sak kuatku mencintaimu. Chordtela pilihan ati.sabtu 14 desember 2019 1024. Dangdut memiliki karakteristik dentuman tabla (alat. Disanding wong liyo dm g mergo raono restune wong tuwo. Am f c aku yang mengadahkan tangan g/b yang kau genggam. A b cukup aku sadar diri g#m c#m mugo kowe oleh ganti. Mung pangapuramu dm g dudu karep ati iki. F g senajan netes eluh ning pipi. Senin, 17 februari 2020 17:33 wib

F c milih bondo ketimbang tresno. Intro dm g c c fm c ayu. Chordtela pilihan ati.sabtu 14 desember 2019 1024. A b kowe ra ngerti perasaan iki g#m c#m ajur mumur tok larani. Andien capo di fret 2 intro c f dm g. G c d c bm aku nyerah. F g c g aku nrimo aku ra bakal dendem ati. Capo di fret 4 (intro) c dm c g c dm c g dm g c csus4 kesunyian ini.

C g am sayang sing tak suwun. D g wes ngancani tekan semene. F c milih bondo ketimbang tresno. Aku sing ono ning ati g nanging roso iki. C aku mundur gowo perih em seng nyoto ngiris batinku dm sayang aku pamit lungo. Create and get 5 iq. Em.c.d.em.(2x) #kembali ke atas judul :

Em.c.d.em.(2x) #kembali ke atas judul : Chords used (c, f, g, em, am, dm, bb, ab) ~ capo fret 3 intro c f c verse c aku dewekan ning dalan prapatan f c sakwise kowe ngajak bubaran c senajan loro nanging kudu tak terimo f g c mugo wae sing apik nggo dewe pre chorus f saktenane atiku em am durung biso nerimo dm g c kowe gandeng tibo. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Kudu kuat atine em nompo kasunyatane am em yen du jodone ra sah dipeksakke f g em am cerito. Aku kuat ati f g senajan janji suci iki c tok blenjani. A tak suwun sing kuat ati f#m bm mergo tresno iki kita yang jalani em mugo kabeh mangestoni a katresnan iki d mugo gusti ngijabahi.

G c ku berharap engkau mengerti. F g em am dm.g.c [[[original chord]]] intro : F# b ora usah mikir mburi c# f# timbang loro ati g#m kudu kuat ati a# nerimo kenyataan iki. C#m f#m dan jangan kau. G c tak oyak o aku yo ora mampu.

Mung pangapuramu dm g dudu karep ati iki. C aku mundur gowo perih em seng nyoto ngiris batinku dm sayang aku pamit lungo. Am ora bakal tak baleni. Ngelarani ati c senajan aku loro c ning isih kuat nyonggo f tatu sing ono ndodo g perih rasane yen eling kowe c angel tambane interlude dm g c am dm g c reff.

Ati iki loro em f tetep kudu nerimo c g pasrah sing kuoso. (intro) c g/b am g hoowo. C g lilo awakku iki wes.

Andien capo di fret 2 intro c f dm g. (intro) dm g c (chorus) f g c kalah rupo kalah bondo.

G c tak oyak o aku yo ora mampu. Am ora bakal tak baleni. F g c mergo kowe ilang tanpo pamit.

Lirik pilihan ati dari derradru ini dipublikasikan pada tanggal 1 mei 2020 1 year yang lalu dan diciptakan oleh gendru nugrahabelum ada info detil tentang single ini. Dm em g apakah kita salah. Ati iki loro em f tetep kudu nerimo c g pasrah sing kuoso. C d g em c d g reff :

D g wes ngancani tekan semene. Am f berjalan salah berhenti c g/b pun tak mudah. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. F#m aku kudu kuat ati. B e aku lilo nompo kabeh iki.

D g mung sak kuatku mencintaimu. Disanding wong liyo dm g mergo raono restune wong tuwo. Bb c am dm aku. A b cukup aku sadar diri g#m c#m mugo kowe oleh ganti. C f aku kuat aku kudu kuat g f c ku hadapi walau begitu berat am dm jatuh bangun tlah biasa ku jalani g c semoga tuhan slalu meridhoi. Chordtela bojo galak cara golden.

C dm g opo kudu sun sujud lan nangisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.