Chordtela Wiso Tresno

Check out the tab backing track. Endahe wengi iki aku tansah kelingan.

Chord Kunci Gitar Tembang Tresno Nella Kharisma - Tribunjateng.com
Chord Kunci Gitar Tembang Tresno Nella Kharisma – Tribunjateng.com Wiso tresnocampursari, koplo, dangdut koplokaraoke Werbefrei streamen oder als cd und mp3 kaufen bei amazon.de.

Dm e anambahi kangenku am e sangsoyo gedi. Em tinambaran sih kawelasan em ingkang paring kamulyan f em sang hyang jati pengeran.

Chord Kunci Gitar Tembang Tresno Nella Kharisma - Tribunjateng.com

Chordtela Wiso Tresno. Em senadjan setan gentayangan em tansah gawe rubedo f em hinggo pupusing jaman. Dengarkan saya menyanyikan 🌺wiso tresno🌺 di #smule: Herzlich willkommen auf den seiten des vokalensembles chordisono! C d g tanpo welas kowe lungo biyen kae em am d g ra ono mesakne aku sitik wae c d ngaboti tresno anyarmu bm em lalu kau tinggalkan aku am d g tersakiti sendiri di malam itu. Am d tresno sing tak jogo. Am d g em am d g. G f e kang tansah nunggu. Bm e tresno sing tak jogo. Chordtela aku nangis ra uwes.

Share your videos with friends, family, and the world Am f g am am f g am am dm si udin. Ora bedo tresnamu marang aku.oo.oo. G jujur sa menyesal c tapi apa mo di. Fm ku di dekatmu terasa nyaman bm aku tak mau semua. Werbefrei streamen oder als cd und mp3 kaufen bei amazon.de. G f e aku sing kuciwo. Em hameteg ingsun em nyirep geni wiso murko am maper hardening ponco g em saben ulesing netro.

A g f# aku sing kuciwo. F# c# d#m koyo padange mbulan ndadari g#m madangi wengimu c# tresnoku ra bakal mati a#m tak titipne kangen d#m lewat tembang kasmaranku b c# kangenku. F getirnya harus tetap ku telan. Endahe wengi iki aku tansah kelingan. F am kowe kancaku….tego ngapusi. Em am g karena ku terpuruk. Tony q rastafara performing mencium bulansubscribe for more videos.

Cm a b e cm a b. G c sing tak tulis. Bm e tresno sing tak jogo. C g am sayang wis dadi pepesti em f c g aku lan sliramu.ra wiso nyawiji. G f e kang tansah nunggu. Chordtela aku milikmu malam ini pongki barata dan cover felix.

Ora bedo tresnamu marang aku.oo.oo. Bereits bei unserer vermögensanalyse betrachten wir auch familiäre und gesellschaftsstrukturelle. G c sing tak tulis. Am c piye kabarmu sayang. Capo di fret 4 intro.

Fm ku di dekatmu terasa nyaman bm aku tak mau semua. Check out the tab backing track. Entdecken sie wiso tresno (feat. Am c piye kabarmu sayang.

Newung rt.15a, sribit, sidoharjo, sragen with song key, bpm, capo transposer, play along with guitar, piano, ukulele & mandolin. Chordtela aku nangis ra uwes. C d bm em am d g.

Am d tresno sing tak jogo. All rights reserved.wiso tresno tomo temek mc official music videotitle :.

Angin wengi f c kang tumetes. C d g tanpo welas kowe lungo biyen kae em am d g ra ono mesakne aku sitik wae c d ngaboti tresno anyarmu bm em lalu kau tinggalkan aku am d g tersakiti sendiri di malam itu. Am c piye kabarmu sayang.

F# c# d#m koyo padange mbulan ndadari g#m madangi wengimu c# tresnoku ra bakal mati a#m tak titipne kangen d#m lewat tembang kasmaranku b c# kangenku. Langgam campursari | campursari jarananplaylist :01. Am em tak jogo tresnaku mring sliramu f g G jujur sa menyesal c tapi apa mo di.

Am em tresno ra bakal ilang f c kangen sangsoyo mbekas am em tembang rindu. Am a dm tego ngrebut….tresnoku kang sejati. Dengarkan saya menyanyikan 🌺wiso tresno🌺 di #smule: Dm f g tondo seneng marangmu. Wiso tresnocampursari, koplo, dangdut koplokaraoke

Herzlich willkommen auf den seiten des vokalensembles chordisono! Dm em.tak tangisono nganti sesek ning dodo f dm g.ra bakal biso balekne roso tresno. Em am g karena ku terpuruk. F g em am dm g. Angin wengi f c kang tumetes. Chordtela puisi jikustik lirik kumpulan puisi.

Am sing iso tak petani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.