Dadi Ati Chord

C d bm em am.d. Am em g f g am am em g f g am am am mulo sun akoni dudu hang kawitan g f am isun lungguh nong atin riko dm am njelmo dadi tombo sepi noring.

Kunci (Chord) Gitar Lagu Cidro 3 - Yeni Inka: Ora Perpisahan Sing Dadi Getuning Ati - Tribun Wow
Kunci (Chord) Gitar Lagu Cidro 3 – Yeni Inka: Ora Perpisahan Sing Dadi Getuning Ati – Tribun Wow Dm g em am nyenengi sliramu. Gm c f jogo atimu.

Dm a g nalikane dewe. Liyo dino e sun oleh ganti.

Kunci (Chord) Gitar Lagu Cidro 3 - Yeni Inka: Ora Perpisahan Sing Dadi Getuning Ati - Tribun Wow

Dadi Ati Chord. G em tresno iki nggo kowe c d aku kadung wegah. Remukan ati chords by ndx a.k.a for guitar, ukulele, and piano !! Music;am e f c g dm em f#m g. F c nanging nyapo mbiyen. Bb a mung sliramu pepujaning atiku. C g nandur kembang malah tukule brambang am [ all in slow ] f# b tanduran sing wes tak. F c nanging nyapo mbiyen. Ora perpisahan sing dadi getuning ati.

Interlude} c d em em c cm g c d pancen dudu dalane. [ piano slow ] d a bm jujur. [b ab eb e g c bm abm a d f am] chords for dadi ati with song key, bpm, capo transposer, play along with guitar, piano, ukulele & mandolin. F g mbok patri ning njero ati.mu. Liyo dino e sun oleh ganti. Am em g f g am am em g f g am am am mulo sun akoni dudu hang kawitan g f am isun lungguh nong atin riko dm am njelmo dadi tombo sepi noring. Berikut chord kunci gitar cubo kowe dadi aku dari happy asmara : F c f c f c d g f g.

G pujaan hati a tak suwun sing kuat ati fm bm mergo tresno iki kita yang jalani em mugo kabeh mangestoni a katresnan iki. Lagu ini dirilis pada april 2020. Matur nuwun uwis ono ning nyandingku terus ngancani uripku susah seneng bareng aku matur nuwun wes dadi pilihan ati tresnoku mung ono siji karo kowe tekan. G tresnomu sing gede c nyatane mbok tinggalne aku. G c senajan ati uwes kerasan d g mergo kowe tau nggawe nyaman. Gm c f jogo atimu. [amfcg] [amfcg] am f tresnoku amung sliramu c g sing tansah madangi ati am f sworomu gawe kangenku c g kangen sing ning njero dodoku.

Nyatane aku mung di apusi. Berikut chord kunci gitar cubo kowe dadi aku dari happy asmara : Am em ora perpisahan sing dadi getuning ati. F c nanging nyapo mbiyen. Chorus am dm langit bumi iki dadi saksine. [amfcg] [amfcg] am f tresnoku amung sliramu c g sing tansah madangi ati am f sworomu gawe kangenku c g kangen sing ning njero dodoku.

Em am ati welas asih malek dadi perih. Berikut lirik dan chord lagu tetep neng ati dari om wawes. Arlida putri kembang ati chord capo fret 5 [reff] am yo mung kowe cah bagus f sing dadi kembang ati c g aku ora iso urip tanpo sliramu. C g/b am g f g c g c g/b am g aku sing gampang nesu. C g nandur kembang malah tukule brambang am

Dadi loro pikir dadi bingung ati F aku koyongene g sing opo anane c pingin nyenengke kowe g am ora ngerti carane dm aku kudu piye g aku kudu piye c ben iso nyenengke kowe. Lirik dalam lagu ini di ciptakan oleh dwi putra (maska). F c tresno iki tulus ning ati f g ora bakal sampe tak cidrani.

F g rungokno sworo atiku iki em am tresna ning ati tulus lan suci dm g c aku berharap kau bisa mengerti. Langit bumi iki dadi saksine g c tuluse welas isun iki nong njero ati f dm masio saiki sing biso dadi siji e am sun pastekno welas iki sampek mati song. Nyatane aku mung di apusi.

Grab your guitar, ukulele or piano and jam along in no time. Fm c karo wong liyo.

Remukan ati chords by ndx a.k.a for guitar, ukulele, and piano !! Am roso kangen iki f sing ra mari mari c g am pingin ketemu senajan amung sedelo. Am em g f g am am em g f g am am am mulo sun akoni dudu hang kawitan g f am isun lungguh nong atin riko dm am njelmo dadi tombo sepi noring.

Home request chord submit chord transpose. F g mbok patri ning njero ati.mu. Dm yo mung kowe cah bagus bb sing dadi kembang ati f c aku ora iso urip tanpo sliramu. Ojo dadi cilik ati yen kui pancen garise gusti.

Chord wegah lali tulus ati. Dm g em am gulone manis. C f g c g am dm g c. F dm masio saiki sing biso dadi siji. Lagu ini dirilis pada april 2020.

Dm yo mung kowe cah bagus bb sing dadi kembang ati f c aku ora iso urip tanpo sliramu. Dm g c getune nyapo mbiyen ketemu. C g/b am g f g c g c g/b am g aku sing gampang nesu. F g rungokno sworo atiku iki em am tresna ning ati tulus lan suci dm g c aku berharap kau bisa mengerti. G c wis dadi pilihan ati. Lagu ini dirilis pada 2018 lewat ep.

F aku koyongene g sing opo anane c pingin nyenengke kowe g am ora ngerti carane dm aku kudu piye g aku kudu piye c ben iso nyenengke kowe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.