Lintang Sewengi Chordtela

F g aku pancen wong sepele em am nanging bakal tak buktekke dm g c dadi uwong ojo seneng nyepelekke. C ra bakal tak nduweni.

Tag: Ndarboy Genk - Chord Gitar Dan Lirik Lagu Mendung Tanpo Udan - Ndarboy Genk - Tribunmanado.co.id
Tag: Ndarboy Genk – Chord Gitar Dan Lirik Lagu Mendung Tanpo Udan – Ndarboy Genk – Tribunmanado.co.id Dm sing dadi memanik'e kalbu. Werbefrei streamen oder als cd und mp3 kaufen bei amazon.de.

Check out lintang sewengi by ianyola on amazon music. C fm c yen pancen kowe seneng karo dekne.

Tag: Ndarboy Genk - Chord Gitar Dan Lirik Lagu Mendung Tanpo Udan - Ndarboy Genk - Tribunmanado.co.id

Lintang Sewengi Chordtela. F g em am dm g c. Dm sing dadi memanik'e kalbu. Kumpulan chord lagu ndarboy genk. Berikut koleksi kumpulan lagu ndarboy genk (ada 28 chord dan lirik) yang sudah kami rangkum menjadi satu. Senajan atiku wes bubrah d kandel nggone ngibadah g gusti sing paringi berkah. Bb c f ati sing tansah nandang kasmaran iki. Lintang sewengi is a javanese album released on 30 jun 2021. Bb a mung sliramu pepujaning atiku. Kabeh mung titipane gusti e am.

Em a netes eluh tangis mbok gawe. Capo fret 4 intro : Provided to youtube by believe saslintang sewengi · ndarboy genk · helarius daru indrajaya · helarius daru indrajaya · rijal pamungkas · rijal pamungkas · ba. Delpozo, chanel, moschino | bezzia. Werbefrei streamen oder als cd und mp3 kaufen bei amazon.de. F g aku pancen wong sepele em am nanging bakal tak buktekke dm g c dadi uwong ojo seneng nyepelekke. Chord yowis ben lagu galau chordtela. Bb c f keroso ing sumilire angin dalu.

F g c kulo nyuwun pangapuramu. Intro c em f g c dm am f g c c lintang sing ono ning wengi em gawe kengen ati f ati sing tansah g c nandang kasmaran iki dm endahe esemmu. Lintang lintang ngiwi ngiwi ni mas e a tresnaku sundul wiyati [reff:] d a dek semono janjiku disekseni a e mego kartiko kairing a roso tresno asih (**) a d yen ing tawang ono lintang cah manis e a rungokno tangising ati a e binarung swaraning ratri ni mas Am dm takkan pernah terganti. Bb c f keroso ing sumilire angin dalu. (intro) f g em a dm g c. Entdecken sie lintang sewengi von woro widowati bei amazon music.

G f g c glinterno eluhku iki. Am dm g am f em am am dm nangiso sedino sewengi g am isun sing arep peduli am dm aduso kembang tengah wengi g em am sing biso riko mbusek tatu iki. Die neuesten tweets von @lintanng_ Delpozo, chanel, moschino | bezzia. F g em am mung siji pesenku nggo awak.mu. Dm g ra kurang kurang lehku perhatian.

F g em am dm g c. E aku sih pingin lanjut am g senajan wis kebacut dm g tak akoni. C f janji janji sek wingi mung kari janji. [ [ [original chord]]] intro : Dm g dm g tak akoni aku sing luput.

G mergo wis kadung nemen c loro sun rasakaken g sing kiro biso mari em am kadung jangget nong ati. Video klipnya telah tayang perdana di channel youtube resmi mereka. F g em am dm g c. Provided to youtube by believe saslintang sewengi · ndarboy genk · helarius daru indrajaya · helarius daru indrajaya · rijal pamungkas · rijal pamungkas · ba.

Listen to lintang sewengi song in high quality & download lintang sewengi song on gaana.com. Intro c em f g c dm am f g c c lintang sing ono ning wengi em gawe kengen ati f ati sing tansah g c nandang kasmaran iki dm endahe esemmu. Entdecken sie lintang sewengi von yeni inka bei amazon music.

C ra bakal tak nduweni. E aku sih pingin lanjut am g senajan wis kebacut dm g tak akoni.

Lintang sewengi | play, buy and listen find information where and how to buy, watch, play, listen lintang sewengi from youtube, spotify, itunes, google play, deezer, apple music, tidal, amazon music, soundcloud. C f c sa.iki bebarengan. Dm g dm g tak akoni aku sing luput.

[ [ [original chord]]] intro : Lirik widodari dari denny caknan ini dipublikasikan pada tanggal 10 juli 2021 (9 bulan yang lalu) dan diciptakan oleh denny caknan & nurbayan.single ini didistribusikan oleh label channel youtube denny caknan. Intro f g em am dm fm g. E aku seh pengen lanjut am g senajan wis kebacut.

F g em am dm g c. Dm g c paran awakku. Entdecken sie lintang sewengi von elsa safira bei amazon music. F g em am dm g c. Werbefrei streamen oder als cd und mp3 kaufen bei amazon.de.

F g em am dm g c. Bm f#m semilire angin wengi Intro f g em am dm fm g. Single terbarunya tersebut merupakan ciptaan andry priyanta dan telah dirilis pada 31 agustus 2021. Entdecken sie lintang sewengi von yeni inka bei amazon music. Lintang sewengi album has 1 song sung by chaca zalfa.

Werbefrei streamen oder als cd und mp3 kaufen bei amazon.de.

Leave a Reply

Your email address will not be published.