Ojo Cilik Ati Chord

Chord gitar ojo cilik ati. Digital pelangi musikojo cilik ati · reny faridadisco music ojo cilik ati℗ 2007 chgbreleased on:

Reny Farida - Ojo Cilik Ati [Official Music Video] - Youtube
Reny Farida – Ojo Cilik Ati [Official Music Video] – Youtube C g am g sawangen ning njero atiku f em g aku pingin iso muter wektu c g am g supoyo nemokke awakmu luwih gasik f g c ben luwih dowo. Werbefrei streamen oder als cd und mp3 kaufen bei amazon.de.

Noly ea marpaung 1 month ago. G yen tak teruske ro kowe.

Reny Farida - Ojo Cilik Ati [Official Music Video] - Youtube

Ojo Cilik Ati Chord. Tresnaku mung sliramu ra bakal liyo. C g am g sawangen ning njero atiku f em g aku pingin iso muter wektu c g am g supoyo nemokke awakmu luwih gasik f g c ben luwih dowo. Reny farida ojo cilik ati official music video youtube. F c ra masalah hurung tekan. Senadyan aku pisah ra bakal lali. Am em yen kui pancen garise gusti. Facebook gives people the power to. Em mbok wis ojo sujono am ojo nyikso rogo b em. F c senadyan ati nelongso.

Em am ojo sak gampangmu. A and ill make a cup of coffee amaj7 with. Tapi kagak ada yang elo bisa ! Chord gitar lagu ojo nangis ndarboy genk kunci dari g mudah dimainkan tribunnews com mobile. Salah satunya adalah ati dudu wesi, yang dinyanyikannya bersama penyanyi dangdut happy asmara. F g c larane tak tanggung dewe. Intro am f g c e. Chord nella kharisma sayang 2 chordtela.

Ditulis downloadlagump3terbaru februari 24, 2021 tulis komentar edit. View the profiles of people named ojo cilik ati. Ning njero dodo c nambah perih ning ati. Am e am am f am ojo cilik atimu aku ngugemi am f e sumpah prastyo wingi tulus lan suci e dm am senadyan aku pisah ra bakal lali am e am ojo cilik atimu aku ngugemi int : Provided to youtube by believe sasojo cilik ati · nella kharisma · miswan samudra · catur arumsing duwe isin℗ samudra recordreleased on: Am e am am lungaku mung golek pakaryan dm am kanggo sangu bebrayan am e am ing ati iki sayang ora medot katresnan am dongaku ugo angantheni dm am gusti paring rezeki am e am ing jero. [ [ [original chord]]] intro :

[ [ [original chord]]] intro : Kunci gitar chord gitar april 2019. Em am ojo sak gampangmu. C g am g senajan nyawang ko kadohan f em g awakmu. Hingga artikel ini ditulis, video tersebut telah ditonton lebih. Lirik dan chord lagu ojo nangis dari ndarboy genk.

Tapi kagak ada yang elo bisa ! Ojo cilik ati song by catur arum now on jiosaavn. Not piano pergi hilang dan lupakan. Ojo cilik ati lek nong ndunyo wong lanang sing siji arep golet hang kelendi mesti baen keturutan nong ati yo mulo loro lek kudangan kepilon wong liyo hang di eman hang di pujo nyatane sing keneng di percoyo lumoh wis genengno bangur goleto liyo hang biso ngeregani ngerti nong paran artine welas sing kurang kurang kembang hang asri magih sepirang pirang lan magih. Chord kunci gitar cak diqin feat wiwid cinto dimato.

Kunci gitar chord gitar april 2019. Gm nganti saiki durung duweni momongan dm am dm aku kuatir kang mas ninggalno katresnan dm am dm oh dik sayangku ojo cilik atimu dm d7 gm tresnanipun kakang ora koyo jarik wenteran… Ditulis downloadlagump3terbaru februari 24, 2021 tulis komentar edit. Ojo cilik atimu aku ngugemi.

Happy asmara official music video with song key bpm capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin. Kunci gitar ojo cilik ati. Dm g nanging ora dadi gelo.

Tresnaku mung sliramu ra bakal liyo. Ojo cilik atimu aku ngugemi.

English music album pob catur arum. F g em am dm g c. Ojo cilik atimu aku ngugemi am f e sumpah prastyo wingi tulus lan suci e dm am senadyan aku pisah ra bakal lali am e am ojo cilik atimu aku ngugemi int :

Join facebook to connect with ojo cilik ati and others you may know. (intro) am e am (chorus) am lungaku mung golek pakaryan dm am kanggo sangu bebrayan am ing ati iki sayang e am ora medot katresnan am dongaku ugo angenteni dm am gusti paring rejeki. Cover sunan kendang apabila konten ini tidak berkenan. G d tak tulis ning ati em bm nanggo eluh moto iki c g cerito aku ro kowe am d akeh lika likune.

Hingga artikel ini ditulis, video tersebut telah ditonton lebih. Chordify is your #1 platform for chords. Opo garise urip kudu pisahan. Am em yen kui pancen garise gusti. Ojo dadi cilik ati yen kui pancen garise gusti.

G f em kowe dolanan neng mburi. Timbang soyo ajur c aku tak terimo mundur. D g mung sak kuatku mencintaimu. C g am g senajan nyawang ko kadohan f em g awakmu. Ojo cilik ati song by reni farida now on jiosaavn. C d tresnomu ora ilang c d tak.

Am em nanging durong biso menang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.